Emma komt uit Groningen is op 17 oktober jarig.

Emma kwam al vroeg in aanraking met muziek; haar moeder is ook zangeres en zong bijna elke dag met Emma. Daarbij had Emma als kind piano- en gitaarles en speelde ze graag mee in de jaarlijkse basisschoolmusicals.
Op de middelbare school bleef ze bezig met muziek, zo speelde ze een tijdje piano en basgitaar in schoolbandjes. Op haar 18e besluit ze om in een rockbandje te gaan zingen waarmee ze eigen liedjes schrijft.
Om meer over muziek te leren volgde ze een jazz- & popopleiding aan het conservatorium in Zwolle. Hier leerde ze andere muziekstijlen beter kennen zoals jazz en kleinkunst. Ze volgt hiernaast ook verschillende zangtechniek-workshops en verdiept zich hiermee in hoe het zingen werkt. Met deze kennis op zak begint Emma in dezelfde periode ook met zanglessen geven.
Na vijf studiejaren studeert ze af en geeft een mooi concert waar ze onder andere eigen liedjes speelt. Emma zingt en speelt momenteel in haar band Evva. Ook zingt ze zo nu en dan backing vocals bij andere bands waaronder The Cool Quest, wat ze ook erg leuk vindt. Naast voorgaande doet ze ook werk als voice-over en stemactrice.

Samen met je beste vrienden spelen voor duizenden mensen, dat was gaaf!

Een paar favorieten; kaasfondue, sushi en oma’s hachee.
Niet lekker; bounty’s en kokosmakronen

Naast bezig zijn met muziek houdt Emma van buiten zijn, spelletjes doen (zowel bord- als computer-) en ’s avonds kijkt ze graag naar griezelfilms…