Docenten: Michiel Gerringa en Sietse Huisman
Lesmoment: maandag t/m donderdag
Aantal lessen: 35 lessen per seizoen, tussentijds instromen mogelijk
Lesduur en frequentie: vanaf 20 minuten per week
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Tarieven: zie onze lespakketten- en tarievenpagina


Aanvullende informatie

Doordat het muziekcentrum is begonnen als slagwerkschool zijn wij in het bezit van een breed scala aan slaginstrumenten en uitgebreide lesprogramma’s. Binnen de slagwerk- en drumopleiding leer je van alles over slagwerk, je kunt vele kanten op. Van drummen met je favoriete popsong tot drummen in een band of allround slagwerker worden waarbij je zowel ongestemd- als gestemd slagwerk leert spelen. Solo spelen op een marimba, allerlei instrumenten bespelen binnen een slagwerkgroep, pauken spelen achter een symfonie orkest. Kortom, de slagwerkopleiding is dé meest veelzijdige opleiding.

Twee keer per jaar organiseren we de leerling presentatie avonden, waarop je kunt laten zien wat je kunt. Ook kan je, als samenspelen je aanspreekt, gaan spelen bij een van de Sla-Je-Slag slagwerkgroepen die bij het muziekcentrum repeteren. Of, je kunt mee gaan doen in een van onze popbands.

Via het muziekcentrum zijn tegen aantrekkelijke prijzen drumsets te koop van nagenoeg alle merken. Voor meer informatie kan je bij de docenten terecht.

Ik wil me aanmelden