Docent: Emma Poppink
Lesmomenten: maandag en donderdag
Aantal lessen: 35 per seizoen, tussentijds instromen mogelijk
Lesduur en frequentie: vanaf 30 minuten per week
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Tarieven: zie onze lespakketten- en tarievenpagina


Aanvullende informatie

TV-shows als X-factor en The Voice of Holland maken zang steeds populairder. In die programma’s is ook goed te zien dat goed zingen helemaal nog niet zo makkelijk is en iets is waar je deskundige begeleiding bij moet hebben. Of je nu wel of niet beroemd wil worden of gewoon graag wilt leren zingen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Tijdens de opleiding leer je zingen met techniek. Het is namelijk van belang dat je weet wat je met je stem kunt en dat leert voelen hoe je je stem het beste kunt gebruiken. Het is belangrijk dat je leert over ademhaling, samenspel, ritme, harmonie en melodie. Uiteraard alles op jouw sound. Tijdens de lessen mag jij zelf aangeven wat jij wilt (leren) zingen en kan je met (hedendaagse) voorbeelden komen.

Twee keer per jaar organiseren we leerling presentatie avonden, waarop je kunt laten zien wat je geleerd hebt in het afgelopen half jaar. En natuurlijk kan je, als zingen in een band je wat lijkt, mee repeteren in een van onze bands! Maar ook duo’s met b.v. gitaar- of pianoleerlingen zijn samen te stellen!

Ik wil me aanmelden